У Іспанії скоєно хуліганський напад на туристичний автобус (фото, відео)

​У Барселоні активісти руху Arran, що виступає за незалежність Каталонії, напали на туристичний автобус в районі стадіону "Камп Ноу".

Активісти прокололи шини автобуса і написали на вікнах гасло "Туризм вбиває райони", передають Патріоти України з посиланням на Meduza.io.

Під час інциденту ніхто не постраждав. Відомостей про затримання нападників немає. Зняте ними відео викладене в інтернет.

Активісти Arran напали на двоповерховий туристичний автобус з відкритим верхнім поверхом. Такі автобуси їздять по оглядовому маршруту по місту, в них є аудіогід на різних мовах, що розповідає про визначні пам'ятки Барселони. Подібні автобусні маршрути організовані в багатьох європейських містах.

Молодіжний рух Arran виступає за відділення Каталонії від Іспанії. Активісти руху, який базується на марксистських переконаннях, впевнені, що туризм шкодить Барселоні і перетворює місто в "парк розваг".

Влада Барселони також виступаэ проти збільшення туристичного потоку. На початку 2017 року центральної частини міста заборонили відкривати нові готелі і апартаменти для туристів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...