У Іспанії розлючений бугай ледь не вбив групу людей (відео)

В Іспанії величезний бик збив платформу, на якій сиділи кілька людей та спостерігали за шоу, яке проводиться напередодні кориди.

Як повідомляє Daily Mail, інцидент стався в місті Серра на північ від Валенсії, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На відео, яке потрапило в мережу, видно, що група людей сидить на дерев'яній платформі на рівні 2-3 метрів над землею, коли бик врізався вниз платформи, скинувши людей які сиділи на ній, на землю.Трагедії вдалося уникнути лише завдяки випадковості, оскільки бик не кинувся на людей, як відбувається в таких ситуаціях, а побіг далі.

В результаті інциденту в лікарню потрапили кілька людей. Чоловік, який виявився комісаром поліції з Валенсії, був госпіталізований з травмою голови та переломом руки.

Ще шість постраждалих отримали легші травми. Відразу після цього всі святкові заходи в рамках річної фієсти були припинені.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...