У Індії розвалилась стара багатоповерхівка, є жертви (фото, відео)

​Трагедія сталась у місті Мумбаї, під завалами опинилися близько 40 осіб.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на BBC.

Відзначається, що НП сталася в густонаселеному районі Бенді Базаар. Будівлі було близько 100 років.

Представник місцевої влади заявив Asian News International, що в результаті події загинули сім осіб, ще 15 постраждали. У свою чергу, джерело Agence France-Press заявило про десять жертв.

Представник Національного управління з реагування на стихійні лиха повідомив, що в рятувальній операції беруть участь близько 50 осіб.

За словами рятувальників, в будинку жили вісім або дев'ять сімей. З-під завалів вдалося врятувати чотирьох осіб, крім того, дістали одне тіло.

У свою чергу, газета The Times of India пише про те, що 11 постраждалих доставлені в лікарні, їх стан не уточнюється.

Причина події поки не називається. Однак, як зазначає AFP, зараз в Індії сезон мусонів, під час яких часто трапляються руйнування в будівлях.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: