У Індії чоловік, вжалений змією, вкусив дружину, щоб вона померла разом з ним

​В Індії чоловік, якого вкусила смертельно отруйна змія, прокусив зап'ястя своєї дружини, щоб померти з нею в один день.

Фото з відкритого джерела

Як повідомляють місцеві ЗМІ, небезпечний плазун вкусив його, поки чоловік спав. Коли той прокинувся, він прокусив зап'ястя дружині, сказавши, що дуже її любить і хоче померти з нею в один день, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Обидва втратили свідомість і були госпіталізовані у місцеву лікарню. Чоловік помер майже відразу після прибуття до лікарні, але медикам вдалось врятувати жінку. Зараз її життю нічого не загрожує.

Згодом вона повідомила місцевим журналістам, що дозволила чоловікові інфікувати себе. "Він сказав, що дуже любить мене і хоче померти разом, до того як схопив моє зап'ястя і впився в нього зубами. Я дозволила йому зробити це", - сказала дружина.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...