У Філадельфії відкрилось кафе, у якому клієнт сам вирішує, скільки коштує обід, та чи платити взагалі

У Філадельфії, в кафе "Eat" відвідувачі платять за свій обід будь-яку суму, а можуть і не платити зовсім.

Соціальне кафеНа вході в кафе "Eat" так і написано: "Ми запрошуємо всіх". Це означає, що в закладі може пообідати будь-яка людина, незалежно від достатку, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В меню значиться тільки рекомендована ціна за обід з трьох страв і десерт - $ 15. Але якщо людина не може заплатити цю суму - нічого страшного. Можна заплатити менше або не платити зовсім. Просто, коли закінчили обід, потрібно написати на папірці суму, на яку ви поїли.

Насправді деякі люди залишають досить великі суми просто так, наприклад $ 100. Таким чином, покриваються витрати тих, хто не сплатив свій обід. Також деякі постачальники надають продукти для кафе безкоштовно.

Керуючий і шеф-кухар "Eat" Доннел Джонс-Крейвен зазначає: "Кожен четвертий житель Філадельфії не може купити необхідну кількість їжі. Для нас це не просто кафе, це справжній соціальний бізнес. Ми не намагаємося заробити грошей - ми намагаємося дати щось людям навколо".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замінить Leopard 2 і Leclerc: Німеччина і Франція домовились створити танк нового покоління

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:44

Німеччина та Франція хочуть спільними зусиллями створити танк нового покоління до 2040 року. У п’ятницю міністри оборони двох країн заявили про перехід до наступної фази проекту. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Зазначається, що у 2017 ...

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...