У Білому домі неспокійно: Стало відомо про змову проти Трампа

​Екс-директор з комунікацій Білого дому Ентоні Скарамуччі заявив, що у Вашингтоні є люди, які хочуть позбутися президента Сполучених Штатів Дональда Трампа.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на BBC.

"Що відбувається у Вашингтоні... президент не є представником політичного істеблішменту, тому з якоїсь причини люди вирішили позбутися його", - заявив Скарамуччі.

За його словами, в Білому домі є люди, які "не обов'язково сприяють інтересам президента або його порядку денному". Про кого саме йдеться Скарамуччі не уточнив.

При цьому екс-директор з комунікацій Білого дому вважає, що Трампу необхідно ввести до складу адміністрації більше лояльних йому осіб.

Нагадаємо, що 31 липня Скарамуччі був відправлений у відставку лише через десять днів після призначення на відповідну посаду.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...