У Аргентині якийсь старезний чолов'яга заявив, що він є Адольфом Гітлером

Житель невеликого міста Сальта на північному заході Аргентини виступив із заявою, що він є німецьким диктатором Адольфом Гітлером, і, за його словами, останні 70 років змушений переховуватися.


Чоловік стверджує, що прибув в Аргентину в 1945 році з паспортом на ім'я Хермана Гантерберга, а його документи були підроблені співробітниками гестапо, повідомляють

Рішення вийти з тіні "Гітлер", якому зараз має бути 128 років, зумовив тим, що ізраїльські спецслужби офіційно більше не переслідують нацистських військових злочинців, тому він не бачить сенсу приховувати своє справжнє ім'я.

"Мене звинуватили в безлічі злочинів, яких я ніколи не робив. Через це я витратив більше половини життя, ховаючись від євреїв. Тому я вже покараний", - заявив він.

Чоловік, що називає себе Гітлером, має намір видати свою автобіографію вже до вересня. На його думку, книга допоможе відновити йому зіпсовану репутацію.

"Мене зобразили поганим хлопцем, тому що ми програли війну", - вважає житель Сальти.

У свою чергу 55-річна дружина Гантерберга Анджела Мартінез вважає, що чоловік просто страждає недоумством. Про те, що він Адольф Гітлер, її чоловік раніше не говорив. Вперше він відкрив цю "таємницю" два роки тому, коли з'явилися перші ознаки хвороби Альцгеймера.

"Іноді він забував, хто я і де він. Він говорив про євреїв і демонів", - наводить слова жінки Daily Report.

Вона не виключає, що в молодості її чоловік був нацистом і, можливо, його мучить почуття провини.

Як відомо, теорія про втечу Гітлера до Південної Америки не нова. Зокрема 2011 році два британських історика Джеррард Вільямс і Саймон Данстан опублікували результати проведеного ними розслідування, згідно з яким фюрер втік з коханкою Євою Браун в Патагонії. Вчені стверджували, що у Гітлера на момент його смерті в 1962 році у віці 73 років було дві дочки.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Бей своих, чтоб чужие боялись": Міноборони РФ штрафує своїх військових за "мангали" для захисту від дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 12:27

Військова автоінспекція міноборони РФ почала штрафувати своє «гарматне м’ясо» за встановлення на техніку спеціальних екранів, для захисту від українських FPV-дронів. Про це повідомляє The Insider з посиланням на відповідні скарги у Telegram-каналах про...

Ківалов наполегливо тягнув сюди "русский мир" і притягнув. У вигляді ракети, яка потрапила в його будинок, - Віктор Таран

вівторок, 30 квітень 2024, 12:14

"Як працює карма? Російська ракета прилетіла по Ківалову. Тому самому Ківалову, який останні чверть століття тягнув сюди "русский мир" у складі Партії регіонів", - пише політолог Віктор Таран на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти ...