Цей пророк бракований, несіть іншого: У Зімбабве крокодили поласували пастором, який збирався пройти по воді

Для демонстрації біблійських здібностей панотець обрав місцеву річку, а у якості свідків - аборигенів та крокодилів.

На пастора напали три крокодила / ioamolamaremma.wordpress.com

У Зімбабве крокодили з'їли пастора, який намагався скопіювати біблійне чудо і пройтися по воді, з сумом і реготом навпіл розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Продемонструвати, як Ісус ходив по воді, пастор церкви Останніх Днів Джонатан Мтетва вирішив 13 травня. Для експерименту він вибрав річку, відому серед місцевих як крокодилова. Пастор відійшов від берега на 30 метрів і збирався піднятися над водою, але тут ніби нізвідки з'явилися три крокодили.

Вони розірвали священнослужителя за кілька хвилин, його не встигли врятувати. Від пастора залишилися тільки сандалії і плавки. У церкві дивуються, як така трагедія могла статися, адже пастор молився і постив весь тиждень до того.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сі Цзіньпін формує "китайську Європу", - Портников

вівторок, 30 квітень 2024, 12:41

"Під час свого перебування у Пекіні державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен попереджав своїх китайських співрозмовників — насамперед голову КНР Сі Цзіньпіна та міністра закордонних справ Ван Ї про наслідки військово-технічного співробітницт...

"Бей своих, чтоб чужие боялись": Міноборони РФ штрафує своїх військових за "мангали" для захисту від дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 12:27

Військова автоінспекція міноборони РФ почала штрафувати своє «гарматне м’ясо» за встановлення на техніку спеціальних екранів, для захисту від українських FPV-дронів. Про це повідомляє The Insider з посиланням на відповідні скарги у Telegram-каналах про...