"Це момент істини": Макрон про рукостискання з Трампом (відео)

На фотографіях президентів видно, що вони настільки сильно стиснули один одному руки, що побіліли суглоби їх пальців.

Трамп та Макрон. Фото з відкритого джерела

Макрон сказав французькій пресі, що таким чином він хотів продемонструвати американському президенту, що "не піде на дрібні поступки, навіть символічні", але при цьому не має наміру і перегинати палицю Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Макрон і Трамп зустрічалися в Брюсселі в четвер, напередодні саміту лідерів країн НАТО.

Рукостискання тривало кілька секунд. Обидва президенти пильно дивилися один одному в очі, після чого, судячи з усього, Дональд Трамп спробував звільнити свою руку. В інтерв'ю Journal du Dimanche Макрон сказав, що його метою було заручитися повагою з боку президента США.

"Дональд Трамп, президент Туреччини або російський президент - вони всі дивляться на відносини з іншими з точки зору сили, як на відносини начальника з підлеглим. Мене це не хвилює", - сказав він.

"Я не вірю в дипломатію, яка вдається до публічної критики, але коли справа доходить до двосторонніх зустрічей, я не поступаюся - саме так заслуговується повага", - додав президент Франції.

Раніше Макрон в телефонній розмові з Трампом заявив, що захищатиме угоду про зміну клімату, узгоджене в Парижі в 2015 році. За підсумками саміту G7 всі країни, крім США, підтримали цю угоду. Згодом Трамп написав в своєму Twitter, що прийме остаточне рішення про Паризьку кліматичну угоду на наступному тижні.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового": Військовослужбовець ЗСУ розповів про спроби просування росіян

четвер, 28 березень 2024, 12:40

Росіяни не можуть взяти Вугледар, бо він розташований на висоті. Тому зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового. Про це розповів військовослужбовець ЗСУ Михайло-Лука Кабусь (Магнат), передають Патріоти України. "Окупанти хочуть через Курахове ...

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...