Тривога! Саме така реакція має бути коли набрякають ноги

​Лікарі зазначають, що хвилюватися не потрібно лише тим, у кого набряк з'явився при спекотній погоді, після довгого перебування на ногах, пиття великої кількості рідини, вживання солоних продуктів, а при всіх інших випадках, потрібно бити на сполох.
Медики: отеки ног могут свидетельствовать о тяжелейших заболеванияхЯк інформують Патріоти України з посиланням на replyua.net, медики заявили, що постійна набряклість може свідчити про наявність хвороб легенів, нирок або серця. Крім того, набряком нерідко страждають люди, що приймають ліки від високого тиску.
Лікарі також звертають увагу на хворобу, яка називається лімфодема. Це патологічний стан, що супроводжується наростаючим набряком м'яких тканин ураженої області (найчастіше - нижніх кінцівок).
За словами фахівців, при цьому захворюванні набряк може утворюватися через порушення відтоку рідини в лімфатичних судинах. У будь-якому випадку, якщо ваші набряки ніяк не пов'язані з роботою на ногах, спекою й солоними продуктами, обов'язково покажіться лікареві, щоб він зміг поставити точний діагноз, й ви змогли вчасно розпочати лікування.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...

Нова РЕБ-технологія стане геймченджером на фронті: Українське підприємство обіцяє за місяць показати новітню зброю, проти якої не встоять навіть дрони з ШІ та найновітньою прошивкою

неділя, 5 травень 2024, 6:15

Репортаж видання dev.ua з полігону виробника РЕБ/РЕР систем Kvertus. «Спроможності нашого підприємства — від 5000 засобів щомісяця», — каже Сергій Скорик, комерційний директор підприємства Kvertus. Ці слова звучать під час виступу перед журналістам, як...