Три літери, що могли збагатити австралійця (фото)

Хто може уявити, що за шмат паперу пропонують десятки тисяч доларів.

Дивовижний лот. Фото: toneto.net

В Австралії на онлайн-аукціоні була виставлена шмата папіру з написаним на ній звичайною кульковою ручкою словом "The", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Офіційний представник аукціону зауважив, що хоча лот є доволі дивним, але цілком відповідає всім правилам торгів.

Анонімний продавець під ніком Sweatyman додав до лоту детальний опис:

"Продаю слово "The", написане синьою ручкою на шматі аркуша формата А4, це слово може бути використане буквально у тисячах пропозицій".

Винахідливий Sweatyman навіть навів приклади можливих варіантів застосування товарі і додав, що він перебуває у чудовому стані. Пропозиція була доповнена фотографіями шмату паперу разом з різними предметами.

"Має чудовий вигляд на ноуті. Підкреслює таємничу красу морських мушлей. Ефектно прикрасить горщики з квітами, або фортепіано." - рекламує свою пропозицію Sweatyman. Він також пропонував безкоштовну доставку товару.

Серед вад пропонованого лоту хазяїн відзначив легку потертість літери "Т".

Ще до кінця терміну подачі заявок ціна лоту складала 40 тисяч доларів США. Відомо, що лот були готові придбати лише за 10 тисяч. Сягнувши на стільки високої аукціонної ціни, лот зі шматою паперу зник з сайту eBay. Чи він був закритий адміністрацією аукціону, чи самим власником у зв'язку з достроковим продажем, інформації нема.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...