Трампу непереливки: За розслідування "рашагейту" взявся особисто голова ЦРУ

​Директор ЦРУ Майк Помпео бере під власний контроль роботу підрозділу з вивчення можливих контактів президента США Дональда Трампа з російською владою.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Washington Post.

За даними видання, група Помпео більше взаємодіє у цій справі з колегами у ФБР, а отримані її співробітниками відомості можуть істотно вплинути на хід розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера про можливе "втручанні Москви в американські вибори".

Як зазначає газета, особистий контроль з боку Помпео означає, що директор ЦРУ може відстежувати, яку саму інформація про справу буде передано Білому дому. Сам директор раніше заявляв, що його увага зумовлена прагненням не допустити витоків подробиць розслідування у ЗМІ.

Колишні і чинні чиновники ЦРУ також висловили занепокоєння, що Помпео може використовувати своє становище в політичному протистоянні між прихильниками і противниками президента.

Нагадаємо, в конгресі США тривають незалежні розслідування з приводу ймовірного втручання Росії в останні вибори президента США, на яких переміг Трамп.

У червні газета Washington Post писала про те, що Трамп просив Національну розвідку підключитися до розслідування ФБР щодо втручання Росії у президентські вибори 2016 року, аби відволікти увагу від свого радника з нацбезпеки Майка Флінна.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...