Трампу гаплик, навіть його партія на нього в люті - Піонтковський

Різко запахло імпічментом.

Трамп як симпатик Росії. Фото з відкритого джерелаВсе більше республіканців підтримують імпічмент Трампу, і в разі його відставки, президентом США стане Майк Пенс, віце-президент, який цілком влаштовує і республіканців, і демократів. Як повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости, про це заявив Андрій Піонтковський, відомий російський журналіст і політолог.

«В останні дні у мене складається враження, що в американському істеблішменті дозріває серйозне колективне рішення - довести історію з Трампом до логічного кінця - до імпічменту. І найголовніше, що до цього, нарешті, схиляються і республіканці », підкреслив Піонтковський. Політолог вважає, що імпічмент Дональду Трампу загрожує тільки через його зв'язки з Росією, а, що стосується Майка Пенса, то він досить негативно ставиться до російського президента Путіна.

«Президентом автоматично стане Пенс, який цілком влаштовує і самих республіканців, і їх електорат», заявив журналіст. Потрібно відзначити, що чутки про імпічмент Трампу з'явилися задовго до того, як він вступив на посаду. Ще до його перемоги на виборах експерти заявляли, що «Трамп довго в кріслі президента не затримається».

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...