Трампа геть! 10 міст у США вимагають імпічмента президента

Так і масові протести не забаряться.

Фото з вільного джерела

Влада десяти міст США закликає Конгрес почати процедуру імпічменту президента Дональда Трампа. Про це інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Бруклін (штат Массачусетс) став десятим у цьому списку. Зазначається, що хоч Конгрес, може бути, і не готовий почати процедуру імпічменту, але все більше міст намагаються підштовхнути його в цьому напрямку.

Міста Кембридж, Амхерст, Пелхам і Льоверетт в цьому ж штаті також внесли відповідну пропозицію. У місті Ньютон таке рішення поки розглядається.

Ще одним осередком ініціативи про імпічмент став штат Каліфорнія - міста Лос-Анджелес, Річмонд, Адамед і Берклі.

Крім того, в Чикаго міська рада розробила проект постанови, який вже підтримали 31 представник місцевого самоврядування. Ініціатори постанови заявили, що відправною точкою стало звільнення Трампом директора ФБР Джеймса Комі.

Також вони заявляють, що нинішній президент намагається перешкоджати розслідуванню втручання РФ у американські вибори, в рамках якого фігурантами є наближені Трампа.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...