Трамп на саміті безцеремонно відсунув прем'єра Чорногорії (відео)

Ну через стегно ж не кинув, а то підняли гвалт.

Трамп крутелик. Шарж з відкритого джерелаПрезидент США Дональд Трамп в ході огляду будинку нової штаб-квартири НАТО в Брюсселі, який провів генеральний секретар альянсу Йенс Столтенберг, різко відсунув прем'єр-міністра Чорногорії Душко Марковича, стояв перед ним, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відеозапис інциденту менше ніж за добу зібрав в інтернеті майже 2 мільйони переглядів.

Офіційний представник Білого дому Шон Спайсер так прокоментував те, що трапилося: «Я не бачив цього відео. Однак, гадаю, що президент Трамп слідував схемі розстановки учасників саміту НАТО для загальної фотографії, яка була визначена заздалегідь».

Чорногорія поки не є членом НАТО. Душко Маркович вперше був запрошений на саміт глав держав і урядів країн альянсу.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...