Трамп як генератор мемасиків (фотожаби)

У Трампові помер актор?

Шарж з відкритих джерелПрезиденту США Дональду Трампу не звикати бути героєм фотожаб і мемів. Та цього разу скандальний політик "підставив" ще й Папу Римського, зазначають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Днями в Римі відбулася перша зустріч понтифіка й Трампа. У Ватикані американський президент і Папа Франциск спілкувалися десь півгодини, обговорюючи зміни клімату, тероризм і світ, повідомляє CNN.

Проте в мережі обговорюють геть не теми, на які говорили Трамп і Папа, а одну "незручну" фотографію. Мова йде про знімок, де Франциск стоїть сумний, у той час як Дональд Трамп усміхається.

Фото стало мемом і приводом для фотожаб. До слова, Іванка і Меланія Трамп вдягнулися в чорне і вуалі згідно з протоколом Ватикану

Кадр одразу ж зробили мемом і навіть почали робити фотожаби, пише Harpers Bazaar.

Зокрема, порівняли фото із зустрічі понтифіка з екс-президентом США Бараком Обамою та нинішнім главою американців Трампом.

Перший кадр з нових "Зіркових воїн"

"Комедія і трагедія".

"Чи можете ви не розміщувати це у соціальних мережах? Я не хочу, щоб мій бос бачив це", - Франциск".

"Папа Франциск, нарешті допетрав те, за що він ненавидить свою роботу".

"Хороший кадр: "життєрадісний" Франциск проводить Трампу екскурсію. "Стільці, підлога, стіни... Кінець. Вимітайтеся".
Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...