Трамп дав "зелене світло" ще більшому забрудненню атмосфери

Президент офіційно оголосив про вихід з Паризького угоди.

Фото з відкритого джерелаТаким чином США приєдналися до Ватикану, Сирії та Нікарагуа, які єдиними у світі не підписали угоду, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Ми виходимо", - сказав Трамп у промові у Рожевому саду Білого дому, в якій він засудив "драконівські" фінансові та економічні зобов'язання, що закріплені у Паризькій угоді. Він сказав, що вихід США з угоди "є перезатвердженням американського суверенітету".

Трамп додав, що Сполучені Штати почнуть переговори, щоб або знову увійти у Паризьку угоду на інших умовах, або мати нову угоду "на умовах, які є справедливими для Сполучених Штатів, їхніх підприємств, їхніх працівників, їхнього народу, їхніх платників податків".

Але лідери Франції, Німеччини та Італії вже відхилили пропозицію Трампа переглянути глобальний договір щодо клімату.

Завдяки Трампу США приєдналися до Сирії та Нікарагуа, які єдиними у світі не підтримали Паризьку кліматичну угоду.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...