То гусь свині не товариш, а собаці ще й як! (фото, відео)

Зворушлива дружба птаха та песика.


Фото: 24tv.ua

Власниця нерозлучних друзів з Каліфорнії Пем Ішігуро розповіла, як двоє домашніх улюбленців, незважаючи на відмінність, змогли стати найкращими друзями, з захватом переповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Пен зазначила, що гусак пекінської породи Енді та золотистий ретривер Барклай завжди кличуть одне одного, коли їх нема поруч, а коли вони разом, то не можуть натішитись одне одним.

"В них стосунки любові і ненависті. Коли вони разом, хтось завжди гониться за кимось або ж стрибає на когось іншого, але коли вони розділені, вони завжди кличуть одне одного",– поділилася господиня незвичайних друзяк.

Раніше Барклай боявся навіть підходити до малих гусенят, проте з часом він побачив, як інша собака в їхньому будинку Іззі постійно переслідувала малих пернатих тварин. Можливо, так Барклай і зміг перебороти страх і став ще й другом для гусеняти."Енді і Барклай потрібні один одному. У них неймовірно міцний зв'язок і коли вони граються, до них більше ніхто не підходить, бо вони витворяють що завгодно. Саме тому вони і знайшли одне одного", – розповіла Пем.
Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...