Довічна гарантія: Ілон Маск почав приймати замовлення на електрогенеруючу черепицю (фотофакт)

Влітку 2017 року компанія виведе на ринок фотоелектричні панелі, що на перший погляд не відрізняються від стандартної покрівлі.

Компанія Tesla Inc.  Фото з вільних джерел.

Компанія Tesla Inc. почала приймати попередні замовлення на нові сонячні панелі для дахів будинків Solar Roof, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Щоб забронювати замовлення даху, який переробляєсонячну енергію в електричну, необхідно внести аванс в розмірі $ 1 тис. Нові панелі з'являться на ринку вже влітку 2017 р.

Панелі представлені двох типів: гладкому та текстурованому. Згідно з підрахунками, дах з таких панелей площею 186 кв. з 40% покриттям активної сонячної плиткою і резервною батареєю для нічного використання обійдеться споживачеві в $ 50 тис. і при чинних тарифах принесе економію в $ 64 тис. за 30 років.

Дах від Tesla, звичайно дорожче, ніж звичайний, але дешевше звичайного даху, на якій додатково встановлені традиційні сонячні панелі і резервні батареї. При цьому Tesla дає довічну гарантію на свій продукт, в той час як традиційні сонячні панелі мають гарантію в 30 років.

Дах від Tesla на вигляд практично не відрізняється від традиційних якісних покрівельних матеріалів. Засновник компанії Ілон Маск заявив, що початкові продажі будуть обмежені виробничими потужностями, оскільки компанія тільки нарощує обсяги виробництва.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...