Теракт або разборки? У Франції невідомі обстріляли мусульман біля мечеті

​Постраждали щонайменше 8 осіб, серед яких дитина, повідомило місцеве видання La Provence.

Фото: uainfo.orgІнцидент стався близько 22:30 за місцевим часом (00:30 за Києвом). Двоє людей в масках, озброєні пістолетом та гвинтівкою, під'їхали до мечеті на автомобілі Renault Clio. Один з них вийшов з машини і відкрив вогонь в той момент, коли люди виходили з будівлі, потім стрілки втекли з місця злочину, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У результаті стрілянини постраждали четверо осіб у мечеті, двоє з них отримали легкі поранення. Також постраждала сім'я з чотирьох людей, яка знаходилася в будинку в 50 метрах від місця стрілянини. Троє членів сім'ї були зачеплені шрапнеллю і поранена семирічна дівчинка.

Повідомляється, що у місцевій поліції виключають можливість терористичної атаки, розглядається версія сварки між молодими людьми.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...