Технології рулять: В'язень втік з буцегарні за допомогою дрона

​В американському штаті Південна Кароліна 46-річному ув’язненому Джиммі Козі вдалося втекти з в’язниці суворого режиму завдяки кусачкам, скинутим з беспілотника.

Фото: fakty.ictv.uaПро це повідомляють Патріоти України з посиланням на Fox News.

За інформацією видання, кусачками Козі перерізав кілька огорож. Також для своїх цілей ув’язнений використовував чотири мобільні телефони, отримані контрабандним шляхом, зброю і $47 тис.

Чоловік був у бігах кілька днів, потім його знайшли в мотелі в Техасі, приблизно за 2 тис. кілометрів від виправної установи.

Влада штату впевнена, необхідні для втечі предмети ув’язненому доставляв безпілотник. Про те, як йому вдалося отримати $47 тис., поки невідомо.

До слова, Коззі відбуває довічне ув’язнення. Через рік після того, як засуджений потрапив до в’язниці, він уже намагався втекти, сховавшись у сміттєвозі.

Нещодавно у мексиканській в’язниці сталася масштабна сутичка, в результаті якої загинули щонайменше 28 осіб. Кілька тіл знайшли обезголовленими.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...