Те, що не зруйнувала "Ірма": Ураган "Марія" досягнув найвищої сили і добиває Кариби

​Новий руйнівний ураган пролетів через острів Домініка в Карибському морі, залишивши масштабні руйнування.

Прем’єр-міністр Домініки Рузвельт Скерріт закликав дружні країни, які мають авіацію, прийти на допомогу мешканцям, передають Патріоти України. "Ми втратили все", - сказав прем'єр-міністр.

Про жертви поки не повідомляється. Наступний удар стихії очікують в Гваделупі. Застереження про ураган Марія отримали Гваделупа, Домініка, Сент-Кітс і Невіс, Монтсеррат та Мартиніка.

Штормове попередження отримали Пуерто-Ріко, Американські та Британські Віргінські острови, Сен-Мартен, Сент-Бартс, Саба, Сент-Естатіус та Ангілья.

Деякі з цих островів все ще оговтуються після Ірми - урагану найвищої п'ятої категорії, завдана шкода від якого оцінюється мільярдами доларів.

Раніше Національний ураганний центр США повідомляв, що ураган Марія, який виник у Атлантичному океані, посилився до максимального, п'ятого, ступеня небезпеки.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...