Танок тракторів у Білорусі: Мило та кумедно (відео)

Трактори виробництва Мінського тракторного заводу (МТЗ) "потанцювали" на параді в Мінську до Дня незалежності Білорусі, який відзначається сьогодні, 3 липня. Відповідне відео опубліковано на YouTube.

Танець виконаний під відому білоруську народну пісню "Касiў Ясь канюшину". У виступі були задіяні сім тракторів. За кермом однієї з машин була єдина дівчина-співробітник МТЗ Катерина Кириліна, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначимо, що "танець" тракторів був виконаний з досить високою часткою синхронності. За "парадом" тракторів спостерігав з трибуни і президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Рішення про святкування Дня незалежності Білорусі саме 3 липня, в день звільнення Мінська від нацистів під час Другої Світової війни, було прийнято в ході референдуму в 1996 році.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...