Там, де вся Росія: За "порєбріком" вкотре зганьбились через епічний ляп у перекладі (фото)

​Один з російських закладів громадського харчування став об'єктом кепкувань в соцмережах після того, як представив меню англійською мовою.

Кафе вирішило підготуватися до приїзду гостей на чемпіонат світу-2018 з футболу, проте зганьбилось із перекладом, передають Патріоти України.

Користувач Facebook Хазбієв Будунов опублікував скріншот однієї зі сторінок меню, в якому значаться безалкогольні коктейлі. Перекладачі допустили феєричну помилку, перетворивши «в ас.» (В асортименті) в англійське «in the ass», чим розсмішили користувачів.

«Саме так, що все інше в ass», «В Росії, як відомо, все роблять через ... ass», «Ну, де вся країна, там і напої», «Коли дизайнер за сумісництвом перекладач», «Все у нас через це місце робиться », - пишуть в коментарях.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...