Талант не проп'єш: Роберто Карлос показав на відео, що досі вміє як з гармати бити по воротах

​Легендарний бразильський футболіст Роберто Карлос продемонстрував свій славетний «постріл» в аматорському матчі.

Легендарний гравець збірної Бразилії в ході гри отримав право пробити штрафний. Він розбігся, пробив в стінку і м’ячем збив суперника з ніг. Відео Роберто розмістив у своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Твої удари досі небезпечні", "Ох, він мало не вбив його", "Ви ніколи не побачите мене в стінці, якщо у м'яча буде Роберто Карлос", - коментують відео підписники.

Нагадаємо, 44-річний Роберто Карлос завершив кар'єру в 2012 році, а в 2015-му відновив її заради кількох матчів за індійський клуб "Делі Дайнамос". Більшу частину кар'єри захисник провів в іспанському "Реалі". Крім того, він грав за бразильські "Уніон Сан-Жуан", "Атлетіко Мінейро", "Палмейрас" і "Корінтіанс", італійський "Інтер", турецький "Фенербахче" і російський "Анжи".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...