"Так нову Україну не побудувати": У міськраді Херсону розгорівся гучний скандал через вимагання грошей

​Керуючий справами виконавчого комітету в міській раді Херсоні Катерина Хандзюк звинуватила начальника обласного управління захисту економіки Артема Анощука у вимаганні.

Відповідний запис з'явився на її сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Уже через третю особу нам з першим заступником міського голови Ігорем Козаковим передають пропозиції від Артема. Полягають вони в наступному. Для Управління захисту економіки аксіома, що міська влада краде бюджетні гроші в кількості 30% з усього. За версією Артема, вони розподіляються між нами пропорційно. Але ви не думайте, що Артема хвилює неподобство у вигляді ймовірного розкрадання коштів. Артем наполегливо просить свої 3% ", - написала Хандзюк.

"Артем дістав уже їх просити ... Поки ці 3% йому не віддадуть, він загрожує затягати по допитах в лівих справах всіх, хто не платить дань", - додала вона. Чиновниця уточнила, що її вже допитували.

"Є кримінальна справа за те, що у Головпоштамту поклали плитку прямо на старий асфальт, а може він би комусь знадобився, чому його не зняли, прям на нього поклали, зовсім з глузду з'їхали. Є кримінальні справи про зниклих фундаментних блоках школи, які, власне, стали фундаментом, але як ти тепер це доведеш, чиновнику, давай, доводь ", - пише вона.

Хандзюк впевнена, що таким чином Антощук намір змусити співпрацювати з ним. При цьому, керуючий справами виконкому Херсонської міськради заявила, що не звертатиметься до місцевих правоохоронних органів.

"У Херсоні це все так прогнило, що немає такої заяви, таємниці або слідчої дії, яку тобі не віддадуть за суму від 100 до 500 доларів. Ваші ж колеги вас поголять на бабло в разі моєї офіційної заяви, але цього недостатньо", - зазначила чиновниця.

"Колеги з інших міст і органів влади, я переконана, що у вас так само, але ви в основному залякані або звикли платити. Так ми з вами нову країну не побудуємо. Скільки таких Антощуків з багатими дружинами по всій Україні сидить? Юрій Луценко, Арсен Аваков, скільки лайків зібрати під цим постом, щоб хоч щось змінилося? " - резюмровала вона.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...