Таджицький слідчий "наколядував" цілий бункер коштовностей (фотофакт)

Все нажите непосильною працею антикорупціонера.

Фото: ОбозревательУ Мережі з'явилися знімки таємного бункера старшого слідчого з Таджикистану Фірдавс Нійозбадалова, в якому правоохоронці виявили мішки з грошима, золотом, коштовними каменями і шість джипів, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Схованка була розташована в будинку його батьків у місті Бустон. До співробітника антикорупційного комітету прийшли з обшуком 16 травня.

Тоді батько слідчого добровільно показав співробітникам Держкомітету національної безпеки Таджикистану двері, що ведуть в бункер. Там вони і виявили коштовності і авто.

Відзначається, що в кінці квітня була звільнена велика група співробітників Антикорупційного агентства Таджикистану. Пізніше пройшли арешти деяких звільнених.

За інформацією ЗМІ, під час обшуку мати підозрюваного погрожувала самоспаленням, запевняючи, що цінності належать не синові, а є її власні.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...