Синоптики віщують певне полегшення українцям на початку серпня

​Стало відомо, коли українці "відірвуться від пекельних тридцяток" Синоптик Наталка Діденко дала прогноз погоди на початок серпня.

Вона розповіла українцям на своїй сторінці в Facebook, коли нарешті спаде спека, повідомляють Патріоти України.

"У ніч на п'ятницю на півночі, включно з Києвом, можливий дощ. Не знаю, як він прорветься крізь цю пересушену атмосферу, але прогностичні моделі дають трохи опадів", - написала синоптик.

Вночі 6 та 7 серпня у західних та північних областях очікується невелике послаблення спеки до +26...+30 градусів. У ці дні вночі та вранці, за даними експерта, можливі окремі дощі, 6 серпня - на заході та півночі, 7 серпня - місцями у центральних областях та в Одеській області.

"Такі ось промені свіжої надії. З 10-11 серпня спека таки спадатиме. Спочатку на заході, півночі та в центрі, а потім вже й на сході та півдні України. Але до 10 серпня треба ще дожити. А житимемо завтра, наприклад, при такій погоді", - розповіла Діденко.

"3 серпня в Україні без опадів, +30...+37 градусів. У Києві завтра без опадів, +32...+34 градуси. Для столиці - парочка обнадійливих нюансів. У ніч на 4 серпня у Києві можливий невеликий дощ, 6-7 серпня - незначне послаблення спеки. З 10 серпня - спека, дасвіданія", - написала вона.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...