Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні на вихідні

​У суботу, 23 вересня, тепле повітря покине територію України, з південного заходу Європи прийде більш прохолодна повітряна маса.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, передають Патріоти України.

По всій країні, крім крайнього сходу, часом пройдуть дощі, вночі в Прикарпатті і Закарпатті, вдень у Запорізькій і Дніпропетровській областях сильні дощі; в Приазов'ї та більшості центральних областей місцями грози, подекуди град.

Вітер переважно східний, 7-12 м / с, у більшості областей пориви 15-20 м / с. Температура вночі 12-17 °, вдень 17-22 °; на Прикарпатті та Закарпатті вночі 8-13 °, вдень 11-16 ° (на високогір'ї Карпат протягом доби 4-9 ° тепла).

У Києві часом дощ. Вітер східний, 7-12 м / с, вночі та вранці пориви 15-20 м / с. Температура вночі 14-16°, вдень 17-19°. У неділю, 24 вересня, вночі у всій Україні, крім Луганської, Харківської, Сумської та Чернігівської областей, а вдень у західних, Житомирській, Вінницькій та Київській областях очікуються короткочасні дощі. На решті території - без опадів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...