Синоптики радують: З наступного тижня має похолодати

​Сьогодні та найближчої ночі серйозні зливи та грози можуть відбутися у західних областях. При грозах ймовірні шквали.

Фото з відкритого джерелаМоя розвідка з Варшави (а фронт йде з Польщі) доповіла: дощ та гроза були такими сильними, що кіт сидів хтозна скільки вже потому під столом. Тому хто там у горах чи турист чи мешканець і не лише в горах - уважно та обережно! Прогноз від Наталі Діденко передають ПУ.

Вдень на заході ситуація вирівняється, опадів та явищ серйозних вже не передбачається. Дощ з грозою вночі та вранці 30 червня зачепить північ включно з Києвом та більшість центральних областей.

Вдень, як я вже сказала, на заході без істотних опадів. Також нічого суттєвого у південній частині та на сході, лише на Харківщині - окремі локальні грозові дощі.

Спека залишається практично повсюди, +27+34 градуси, лише на заході фронт дещо скине градуси, +25+29, у Чернівецькій області +30+32 градуси.

У Києві червень махатиме ручкою нам спекою, у столиці завтра +30 +32 градуси. Може трохи послаблювати, щоправда, дуже ненадовго, спеку періодичний дощ з грозою.

Послаблення спеки прийде у західні області України вже в суботу. У неділю температура повітря знизиться у більшості областей України, окрім півдня та південного сходу. Там поки що спека лютуватиме. У Києві з початку наступного тижня взагалі буде холодно, +21+25 градусів.

Так що тримайте голову міцно, бо такий карамболь з температурою повітря, що важко тримати рівновагу. Але тримаємо.

Наталя ДІДЕНКО, синоптик

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...