Синоптик повідомила, чи готувати школярам на 1 вересня парасолі

Більшості українців мерзнути та мокнути не доведеться.

Вже 30-те серпня і багато, хто спить. А хто не спить - тому прогноз на новий день. Ранок в Україні холодненький - тому щось тепліше буде якраз, +10+14 градусів, передають допис фахівця Патріоти України.

Вдень потепліє, але - таке, +17+22 градуси. На заході до +25. Дощі можливі лише на Луганщині та Донеччині, Харківщина побуде у хмарах. А так скрізь - без опадів.

31 серпня - без особливих змін. Школярі, студенти, а також ваші знервовані батьки!

1-го вересня потепліє трохи, сонечко буде. Але ось на сході задощить сильніше та буде холодно, +15+19 градусів. У Києві ночі, ранки холодні, день помірно теплий, від +18 до +22 градусів. Сухо найближчими днями.

Наталя ДІДЕНКО, синоптик

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Уже наступного тижня відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", - Євген Магда

субота, 4 травень 2024, 23:05

Уже наступного тижня в Росії відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", який російська влада реалізовує у кількох напрямках. Її головним проявом стане спалах “побєдобєсія” на 9 травня на тлі інавгурації Путіна на посаду президента РФ. Так...

Французький генерал прокоментував ідею Макрона про участь у війні в Україні

субота, 4 травень 2024, 22:44

Гучні заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправлення військ в Україну не мають під собою реальної основи. Французькі збройні сили наразі не готові до інтенсивних бойових дій, які відбуваються на фронті в Україні. Про це заявив французький ...