Суворий американський гусак декласував поліціянта (відео)

Може птаха запросити в поліцію інструктором з самооборони?

Фото: https://znaj.ua

Камера спостереження у американському містечку Кларксвілль (штат Індиана) зафіксувала кумедний випадок. На поліцейського, що мирно крокував повз, напав розлючений гусак, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На кадрах видно, як птах буквально налітає на людину. У свою чергу коп, замість того, щоб обминути крилатого агресора, пробує йти далі, що викликає ще більшу злість у гусака, і він знову кидається на людину.

У результаті правоохоронець опиняється під кущем, а потім встає та швиденько тікає, хоча за ним по п’ятах мчить сердитий мешканець парку.

За словами ландшафтного дизайнера, таку поведінку пернатого можна пояснити тим, що багато гусей будують свої гнізда неподалік від дороги, через що вони можуть досить агресивно захищати територію. Найкраще в подібних ситуаціях просто скоріше відійти з дороги, щоб не провокувати птицю.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...