Суворі берлінські стриптизерки смачно відмутузили підборами стариганя, що "просочився" до них в клуб

Сивочолий ловелас при цьому мав судову заборону на відвідування даного закладу.

Фото: unian.ua

В ніч з 3 на 4 травня поліція була змушена втрутитися в інцидент в одному зі стриптиз-клубів в берлінському районі Кройцберг, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як повідомляє видання Berliner Morgenpost, 64-річний чоловік, який мав заборону від поліції на відвідування даного приміщення, все одно намагався отримати в нього доступ. Він подзвонив у двері, але після того, як співробітниці закладу відкрили заслінку, чоловік розпорошив перцевий спрей і прорвався в приміщення.

Втім, працівниці закладу не розгубилися і почали бити нападника своїм взуттям на підборах. В результаті старий "любитель прекрасного" отримав рвану рану голови та був госпіталізований.

Також медична допомога знадобилася 7 робітницям закладу, які отримали роздратування очей, в однієї з них також садна шкіри. Крім того, лікуватися від подразнення очей довелося і поліціянтам, які прибули на виклик.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"На підставі листа головкома Сирського": Росіяни поширюють фейк, нібито Україна планує мобілізувати політбіженців з РФ та Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:29

Росіяни почали поширювати мережею новий фейк про те, що Україна нібито планує мобілізувати політичних біженців з Росії та Білорусі. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки (Spravdi), передають Патріоти України. Пропага...

"Не треба соромитися цього слова": Скабеєва відверто визнала, що вона пропагандистка (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:59

Російська пропагандистка Ольга Скабеєва несподівано розговорилася з приводу своєї роботи на кремлівський режим. Зокрема, виступаючи на форумі Курс молодого бійця. Інформаційний фронт, вона визнала, що займається «агресивним нав’язуванням» позиції свого...