Суворе заокеанське правосуддя: Американця звинувачують у вбивстві манекена

​В суді штату Невада розглядається абсурдний, на перший погляд, випадок.


Фото з вільних джерел

У Лас-Вегасі чоловіка звинуватили у замаху на вбивство після того, як він розбив голову манекена молотком в одному із місцевих магазинів, з подивом розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Такого преценденту, на думку правозахисників, в історії юриспруденції ще не було, адже справа стосується не живої людини, а звичайної ляльки.

Як виявилося згодом, 30-річного Шейна Аллена Шиндлера поліція затримала не зовсім із цього приводу – манекен використали в якості приманки під час спецоперації. Раніше саме на цій вулиці, де розташований бутік, вбили двох безпритульних.

У такий спосіб правоохоронці "полювали" на ймовірного злочинця, а відео із камери спостереження стали головними доказами під час засідання.

На цих кадрах видно, як Шиндлер надягає ляльці капюшон на голову, бере до рук молотка і наносить кілька ударів поспіль по голові.

Сам він стверджував, що ні в чому не винен, але на допиті пізніше зізнався: переплутав манекен із живою людиною, тобто засідка правоохоронців спрацювала вдало.

По суті обвинувачення йому пред'явити складно, адже прямих доказів немає, та й у законодавстві таких дивних норм покарання за "вбивство неживого предмета" не передбачено.

Втім, юристи, які були присутні у суді, запевняють: чоловік міг легко вдарити по голові будь-кого, від клієнтів магазину до простих перехожих, тому він являє собою небезпеку для суспільства. Попри доводи прокурора, офіційного вердикту поки що не винесли.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...