Сумнівної якості ідея: Прикордонник, щоб освідчитись дівчині, підкинув їй наркотики (відео)

Після допиту та погроз тюремним ув’язненням з’ясувалось, що це – розіграш, який влаштував для дівчини її наречений.

Фото: zaxid.net

На прикордонному пункті «Ягодин» прикордонники затримали дівчину, у речах якої виявили пакунки із речовинами, схожими на наркотичні, розповідають Патріоти України.

Мешканка села Рівне, що у Любомильському районі Волинської області, Оксана Тичковська поверталась до України з Польщі до свого нареченого, Юрія Петрука, який нещодавно закінчив Національну академію Дежприкордонслужби. Під час перетину кордону на автомобіль, у якому їхали дівчина та її мати, зреагувала службова вівчарка прикордонників.

Автівку направили на детальний огляд, під час якого знайшли два великих пакунки з білим порошком і ще кілька таблеток, заборонених для ввезення в Україну. Спеціалісти, які оглянули знахідку, припустили, що це амфетамін або героїн. Оксану Тичковську попередили, що за контрабанду наркотичних речовин їй може загрожувати тюремне ув’язнення строком від 3 до 6 років. Дівчина свою причетність до знахідки заперечувала та запевняла, що не перевозила нічого забороненого.

Кульмінацією історії стала поява нареченого Оксани Тичковської, прикордонника Юрія Петрука. З’ясувалось, що історія з контрабандою була його розіграшем. Чоловік із 101 червоною трояндою підійшов до дівчини та освідчився їй. Здивована наречена, зі сльозами на очах, прийняла пропозицію вийти заміж та відповіла «так».

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Посіпаки є посіпаками": "Слуги" в Київраді відмовилися голосувати за присвоєння Залужному та Ліні Костенко звання почесного громадянина Києва (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:55

Депутати від президентської фракції "Слуга народу" в Київраді відмовилися голосувати за надання звання "Почесний громадянин Києва" колишньому Головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному та поетесі Ліні Костенко. Під час голосування вся фракція у повному с...

Путін планує нове вторгнення, але дещо стане на заваді: Нове пророцтво оракула Анатолія про війну (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:27

Оприлюднене нове пророцтво оракула Анатолія про подальші дії російських загарбників у війні з Україною. Згідно з ним, Росія планує повторне масштабне вторгнення у центрально-східні регіони - Харківську, Київську та Сумську області. Про це йдеться у від...