Сумнівної якості ідея: Прикордонник, щоб освідчитись дівчині, підкинув їй наркотики (відео)

Після допиту та погроз тюремним ув’язненням з’ясувалось, що це – розіграш, який влаштував для дівчини її наречений.

Фото: zaxid.net

На прикордонному пункті «Ягодин» прикордонники затримали дівчину, у речах якої виявили пакунки із речовинами, схожими на наркотичні, розповідають Патріоти України.

Мешканка села Рівне, що у Любомильському районі Волинської області, Оксана Тичковська поверталась до України з Польщі до свого нареченого, Юрія Петрука, який нещодавно закінчив Національну академію Дежприкордонслужби. Під час перетину кордону на автомобіль, у якому їхали дівчина та її мати, зреагувала службова вівчарка прикордонників.

Автівку направили на детальний огляд, під час якого знайшли два великих пакунки з білим порошком і ще кілька таблеток, заборонених для ввезення в Україну. Спеціалісти, які оглянули знахідку, припустили, що це амфетамін або героїн. Оксану Тичковську попередили, що за контрабанду наркотичних речовин їй може загрожувати тюремне ув’язнення строком від 3 до 6 років. Дівчина свою причетність до знахідки заперечувала та запевняла, що не перевозила нічого забороненого.

Кульмінацією історії стала поява нареченого Оксани Тичковської, прикордонника Юрія Петрука. З’ясувалось, що історія з контрабандою була його розіграшем. Чоловік із 101 червоною трояндою підійшов до дівчини та освідчився їй. Здивована наречена, зі сльозами на очах, прийняла пропозицію вийти заміж та відповіла «так».

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...