Страшні пожежі змусили португальців ховатись у ємності з водою

12 жителів розташованих по сусідству будинків провели в баку більше шести годин, поки вогонь не відступив.

Лісові пожежі у ПортугаліїПатріоти України з посиланням на Нескучные новости повідомляють, що цистерна з водою допомогла жителям португальського села врятуватися від неминучої загибелі в лісовій пожежі, яка третій день випалює центральні райони країни і вже забрала 62 життя.

"Інакше б ми всі загинули", - сказав один з тих, що вижили.

Пожежі почалися в суботу після грози без дощу на 40-градусній спеці. Масштаб стихії, вітер і завалені обвугленими деревами дороги ускладнюють рятувальні роботи.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...