Страшна смерть: У Бельгії мера міста знайшли вбитим на кладовищі

​Бургомістр  міста Мускрон Альфред Гаденн у понеділок ввечері, 11 вересня, був знайдений мертвим на цвинтарі неподалік від власного будинку.

Про це повідомляє RTBF, передають Патріоти України.

Тіло бургомістра з перерізаним горлом знайшла його дружина. 71-річний Гаденн щодня відкривав і закривав ворота кладовища. Повідомляється, що передбачуваний убивця сам здався поліції.

Інформації про його мотиви не надходило. Справу доручено розслідувати місцевим слідчим, а не національної антитерористичної службі.

Прем’єр-міністр Бельгії Шарль Мішель висловив співчуття родині Гаденна і його близьким.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...