Стівен Хокінг пророкує, що зустріч з прибульцями буде вельми болючою для людства

​Землянам не варто з надією вслухатися в нічне небо і чекати чергового сигналу «WOW!», А якщо такий надійде, не слід на нього відповідати. Так вважає знаменитий фізик Стівен Хокінг, який регулярно виступає з пророчими закликами до людства.

Як передають Патріоти України, обгрунтування досить просте: хто знає, що там за інопланетяни і чого вони можуть від нас хотіти? Краще не лізти на рожон, упевнений учений. Як упевнений і в тому, що ми не самотні у Всесвіті.

"Зустріч з інопланетянами буде настільки ж болючою, як зустріч корінних американців з Колумбом", - вважає Хокінг.

Він не наполягає на сценарії захоплення Землі прибульцями, який так люблять використовувати кінематографісти. Але підкреслює, що саме знайомство з іншим розумом, настільки відмінним від нашого, буде катастрофічним.

"Сигнал з космосу, джерелом якого буде розумне життя, точно одного разу буде отримано. Але чи варто на нього відповідати - велике питання ", - вказує Хокінг.

В середині липня астрофізики повідомили про отримання незвичайного сигналу від зірки Росс 128 - червоного карлика в сузір'ї Діви, розташованого всього в 11 світлових роках від Землі. Отриманий сигнал передавався на підвищених частотах і тривав близько 10 хвилин.

Найчастіше подібного роду сигнали приходять від навколоземних рукотворних супутників, як сталося і з Росс 128 (вона ж GJ 447). Днями дослідники з Пуерто-Ріко оголосили, що повторні дослідження вказали на «земне» походження сигналу. Точніше, майже підтвердили: отриманий з району зірки сигнал все ж дещо відрізняється від тих, які можна зловити від супутників. Дослідження тривають.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...