Станіславський би зацінив: У Франції поліція затримала актора, прийнявши його за терориста

Напевно хлопець таки має перспективи в акторському ремеслі.

Фото: styler.rbc.uaПатріоти України з посиланням на Нескучные новости розповідають, що у Франції поліція заарештувала актора, який готувався до кастингу прямо у вбиральні потягу.

Інцидент стався у швидкісному поїзді TGV на маршруті Марсель - Париж. Провідник почув з туалету промову англійською та голландською мовами. Він розібрав слова "пістолет" і "зброя", і прийняв рішення викликати правоохоронні органи.

Актора, який репетирував сцену з п'єси, затримували 12 жандармів. На станції Валанс його зняли з поїзда. Після з'ясування обставин поліцейські відпустили 35-річного артиста.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...

Увели з-під носу у Росії: Україна може отримати десятки МіГів та СУшок, продані з арсеналів Казахстану. Військовий експерт розповів, як це допоможе авіації ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 0:55

Повітряні сили України можуть отримати 81 радянський літак, серед яких Су-24, МіГ-23, МіГ-27 та МіГ-29. Вся ця техніка була виставлена на продаж Казахстаном восени 2023 року та придбана одним покупцем. Щоправда, є один нюанс – усі вони небоєздатні, але...