Спеціальний протиінсультний пластир буде рятувати людей

Нова розробка британських вчених дасть надію багатьом хворим.

Фото: tt.inf.ua

Вчені з Великобританії розробили пластир, який значно збільшує шанси на виживання в разі інсульту, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Пластир містить тринітрат гліцерину (ГТН), який знижує артеріальний тиск і розширює кровоносні судини.

Дослідження, в якому взяло участь близько 40 пацієнтів довело, що накладання пластиру на плече або спину пацієнта під час поїздки в лікарню вдвічі зменшив смертність від інсультів з 38% до 16%. Винахід учених має пройти ще кілька досліджень.

У разі успіху це може революціонізувати лікування пацієнтів з інсультом у Великобританії в глобальному масштабі та може стати величезним кроком вперед у поліпшенні лікування інсульту, яке в даний час відстає від лікування серцевих нападів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...