Спека повертається: Синоптики озвучили новий прогноз погоди для українців

​В Україну знову йде спека, яку приніс новий антициклон, і температура повітря знову перевалить за +30 вже у четвер, 10 серпня.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

Так, в західних областях повітря прогріється до +28 - +32 градуси, на півдні до +30 - +35.

На півночі і в більшості областей центру України буде близько +25 - +29 градусів.

«Про дощі годі й говорити. У всіх областях України ніяких опадів. Вітер, якщо кого цікавить, східного напрямку. У східних областях може бути з сильними поривами. Але при спеці це навіть і нічого», - зазначила Діденко.

У Києві в четвер буде сонячно, а температура повітря складе +28 - +30 градусів.

«П'ятниця, субота і неділя будуть у столиці знову гарячими. Розраховуйте свою градусостійкість згідно з прогнозом», - додала синоптик.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...