Спалахнула пожежа: У Києві прогримів потужний вибух в ресторані (фото)

​Вночі у столиці на Русанівській набережній загорівся дебаркадер.

Фото: ЕспресоПро це повідомляють Патріоти України. Наразі невідомо, в чому причина загоряння та чи працював ресторан на цей час, адже місцеві жителі стверджують, що його ремонтували.

Через сильний вітер плавуча споруда палала, як факел. Ситуацію з пожежогасінням ускладнював й ремонт набережної, через що пожежні не могли близько під'їхати до об'єкту загоряння, тому доводилося брати воду з Дніпра.

У свою чергу, "Обозреватель" пише, що очевидці повідомляли про вибух перед пожежею. На місці працювало 3 одиниці техніки і було задіяно близько 15 людей особового складу.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...