Соцмережі вражені: У США двоє чоловіків загинули, захищаючи дівчаток-мусульманок (відео)

Трагічний випадок став наслідком расової нетерпимості.

СкріншотУ Сполучених Штатах Америки двоє чоловіків загинули через те, що заступилися за дівчинку-мусульманку і її подругу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Після трагічного інциденту одна з дівчаток записала емоційне відеозвернення, яке було опубліковане у Twitter-акаунті FOX 12 Oregon KPTV.

Фатальний скандал стався в поїзді - до підлітків, одна з яких була в хіджабі, підійшов невідомий чоловік і почав говорити, що мусульмани повинні померти. Дівчатка відійшли від нього, але він продовжував наближатися і кричати на них. Чоловік сказав їм повернутися до Саудівської Аравії і вбити себе, передає Buzzfeed.

Потім в розмову втрутились троє чоловіків, і чоловік вдарив їх ножем. Двоє з них були вбиті, один отримав поранення. Підозрюваний був арештований.

"Вони втратили свої життя через мене і мою подругу. Через те, який ми мали вигляд. Я просто хочу подякувати їм і їх сім'ю. Я їх ціную, якби не вони, ми зараз були б мертві. Я просто хочу сказати спасибі людям, які втратили своє життя, хоча навіть не знали мене", - сказала вона зі сльозами на очах.

Користувачів мережі зворушила мова підлітка, вони відзначили, що дівчина насправді ні в чому не винна.

"Ні, це не твоя вина. Винен цей божевільний і люди, які його заохочують", - сказано в одному з коментарів.

Також в мережі висловили надію на те, що дівчатка знайдуть спокій і комфорт після інциденту, що стався.

"Я просто хочу обійняти цю дівчину. Вона не зробила нічого поганого, але тепер відчуває всю цю провину", - написав ще один з коментаторів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...