Скрепне діло: На Росії учасники рок-фесту радо борсались у багнюці (фото, відео)

​Росіяни не просто охоче місили багнюку, а із задоволенням купалися в ній.

Фото: depo.uaТрадиційний фестиваль патріотичної рок-музики "НАНЕствие", який щорічно відбувається в селі Велике Завидово Тверської області Росії, цього разу буквально потонув у багнюці, розповідають Патріоти України.

Скасовувати рок-фестиваль через погодні умови, як зробили б в нормальних країнах, не стали: адже організатори вже отримали гроші за квитки, а самі фанати російського року, більшість яких приїхали до Тверської області з віддалених регіонів, також вважали за краще вивалятися в настільки рідній російській людині багнюці, а не повернутися назад, не послухавши улюблених виконавців.

Як все це виглядає - добре зрозуміло з фотографій, які відвідувачі рок-фестивалю зараз з гордістю публікують в соціальних мережах.

Неабияку частку екстріму заходу додав не тільки непролазний бруд, але і нерозторопність організаторів. Щоб опинитися в жаданій грязьовій ванні під звуки російського року, фанатам доводилося близько двох годин вистоювати в черзі на вхід. Утруднений і проїзд - зі зрозумілих причин на всіх прилеглих дорогах утворилися пробки.

Звичайно, все могло б бути інакше, якби організатори "навали" трохи думали головою і хоча б заборонили в'їзд автотранспорту на зелену зону в околицях сцени. Але цього зроблено не було, і в підсумку машини глядачів розкатали довколишнє поле в непролазне брудне болото. Саме в ньому і борсалися відвідувачі рок-фестивалю - мало не хрюкаючи.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...