Шведи стурбовані поганим дозвіллям мишей: Відкрито парк атракціонів для гризунів

Боже, як нудно ми живемо... Мабуть через те, що ми не шведські миші.

Фото: zn.ua

Містяни похвалилися унікальною спорудою в соцмережах і навіть приводили туди власних домашніх тварин, зі здивуванням Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.

Анонімні художники з групи AnonyMouse побудували на вулиці Мальме мишачий парк розваг. Там є колесо огляду, тир, фургончик з попкорном і навіть квиткова каса. У темний час доби парк підсвічується.

У грудні 2016 року група AnonyMouse, названа за аналогією з хакерським рухом Anonymous, але з натяком на мишей, вже потрапляла в ЗМІ, створивши в Мальме ресторан і магазин для мишей площею 70 на 30 сантиметрів. Тоді інсталяції швидко прибрали — художники почали переживати за збереження робіт.

Нинішній проект Tjoffsans Tivoli, саме так називається крихітний парк атракціонів, користується великим успіхом у перехожих.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20