Шукав мальовничий маршрут: Американець заблукав у пустелі і пив власну сечу, щоб вижити

Американець Мік Оман на три дні загубився у пустелі Арізони, коли його авто зламалось на ґрунтовій дорозі.

55-річний чоловік повертався у місто Фінікс. Він шукав більш мальовничий маршрут і по дорозі заїхав на дорогу з камінням та ямами, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Через це його автомобіль зламався в 25 кілометрах від найближчого населеного пункту. Мік Оман провів два дні у машині. Він вирішив покинути її, коли його телефон перестав ловити сигнал.

Чоловік пішов, щоб попросити про допомогу. У нього була сумка із сендвічем, пляшка води і пива та печиво.

Мік Оман зізнався, що через години ходьби по пустелі у нього були сильні судоми і кожен крок для нього був дуже болючим.

"У якийсь момент моє горло склеїлося і я не міг ковтати. Мені довелося пити сечу, щоб втамувати спрагу. Вона виявилася не такою неприємною, як я думав: теплою, ніби вода з під крана", - розповів чоловік.

Пізніше американцеві пощастило і він зустрів місцевого жителя на мотоциклі. Той відразу відвіз Омана до поліції, де йому надали медичну допомогу, бо у нього кровоточили ноги. Однак чоловік відмовився від госпіталізації.

Згодом його відвезли додому, туди ж відправили і його знайдений автомобіль.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...