Щось готується: Путін проведе масштабну "чистку" губернаторів в РФ

​Очільники можуть змінитися одразу в десяти регіонах Росії.

Про це повідомляє російське видання "Комерсант", передають Патріоти Україн.

За даними видання, найближчим часом можуть бути призначені нові голови Іванівської, Самарської, Нижегородської, Мурманської, Новосибірської, Омської областей. Також губернатори можуть змінитися в Ненецькому автономному окрузі (НАО), Красноярському і Алтайському краях, а також в одному або двох суб'єктах на Північному Кавказі.

Нагадаємо, що в травні поточного року президент Росії звільнив від обов'язків одразу п'ятьох губернаторів. Стільки ж глав російських регіонів були звільнені у 2015 році.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Через відмову Заходу допомогти вчасно: Україна більше не зможе перейти до наступу, - британський полковник

середа, 24 квітень 2024, 20:55

Нові пакети допомоги Україні допоможуть їй витримати можливий майбутній наступ росіян, але не дозволять перехопити ініціативу і повернутися до наступу. Про це полковник британської армії Річард Кемп написав у своїй колонці для Telegraph, передають Патр...

США у березні таємно передали Україні далекобійні Atacms – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 20:43

Сполучені Штати ще у березні таємно передали Україні далекобійні ракети Atacms. Вони увійшли до пакета допомоги на $300 млн. Про це пише Reuters із посиланням на неназвані джерела, передають Патріоти України. Співрозмовник агентства стверджує, що ракет...