Що трапиться з тілом, якщо швидко випірнути з глибини (моторошне фото)

Водолаз показав, як спотворилось його тіло після того, як він занадто поспішно виплив на поверхню.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на видання Бджола.

Алехандро Рамос Мартінес працював ловцем морепродуктів і відправився під воду біля узбережжя Перу. Чоловік був досить досвідчений у добуванні їстівних істот з морського дна. Але одного разу він піднявся з глибини занадто швидко, через що азот, розчинений в крові, перетворився у бульбашки.

Через це утворилися великі мішки всередині тіла, які викликали сильний біль і набряк. Чоловік набрав більше 30 кг.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...