Що не можна робити під час сонячного затемнення 21 серпня

У 2017 році повне сонячне затемнення випадає на 21 авуста 2017 року. Пік затемнення припаде на 21 годину 10 хвилин 30 секунд за київським часом.

Що правда, у Україні його побачити буде не можна - тільки у США, нагадують Патріоти України.

Однак астрологи попереджають, що свій вплив на людину сонячне затемнення справляє незалежно від того, бачили ви його чи ні.

Сонячне затемнення: що не можна робити

У період сонячного затемнення (з 18 по 24 серпня, тобто плюс три дні до і три дні після) підвищується схильність приймати дуже "важливі", але у підсумку невірні рішення і здійснювати доленосні вчинки, які, швидше за все, будуть незворотними. Тому у сонячне затемнення експерти настійно не рекомендують:

  • починати нові справи, особливо спонтанні, тобто якщо ті не були заплановані заздалегідь;
  • проводити серйозні медичні процедури: велика ймовірність невдачі;
  • брати участь у масових заходах;
  • приймати важливі рішення, від яких залежить майбутня доля: зміна роботи, пропозиція руки і серця, підписувати важливі документи і т.п. - краще почекати кілька днів;
  • злитися, дратуватися, затівати конфлікти.

В цей час також краще не приймати наркотичні і алкогольні речовини, так як ефект від них може бути занадто непередбачуваним.

Крім того, вважається, що деякі люди під час сонячного затемнення стають дуже дратівливими і незадоволеними. Їм рекомендується не роздувати їх мухи слона.

Втім, тиждень після затемнення, як і після молодика, астрологи називають часом активності і творчості.

Одже ховатися під ковдрою не варто - краще приділити час творчості.

Але головне - не забути очиститися, позбувшись не тільки від всього бруду, накопичився за останній час, але і від деяких негативних рис характеру, які заважають. Для цього відразу після затемнення астрологи радять прийняти душ.

Сонячне затемнення дає можливість швидко позбутися від непотрібних зв'язків, застарілих ідеалів і цінностей. Наприклад, можна порвати з людьми, які вам не подобаються, вийти з поганої компанії.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...