Що дозволено Зевсу, не дозволену бику: Американський губернатор розлютив співгромадян (відео)

​У США губернатор штату Нью-Джерсі Крістофер Крісті викликав безліч негативних відгуків через фотографії, на яких він з родиною відпочиває на закритому для публіки пляжі, повідомляє.

СкріншотНа вихідні та на День незалежності США 4 липня губернатор-республіканець розпорядився закрити низку парків та безкоштовних пляжів, в тому числі й пляж Island State Beach Park, на якому його зафіксували фотографи, повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС.

Рішення закрити громадські місця на вихідні чиновник пояснив тим, що законодавці штату нібито не вклалися в строки за погодженням бюджету. "Я взагалі не засмагав сьогодні", - стверджував Крістофер Крісті до того, як в ЗМІ з'явилися фотографії з його відпочинку. Інших відвідувачів, які прямували на пляж Island State Beach Park, біля входу в парк чекала поліція, яка відправляла їх у зворотному напрямку.

Після публікації провокативних знімків прес-секретар губернатора Брайан Мюррей визнав, що Крісті дійсно був на пляжі, проте нібито дуже недовго. Прес-секретар запевнив, що губернатор лише переговорив з дружиною та дітьми і поїхав на роботу.

Крісті, в свою чергу, заявив, що його сім'я проводила вихідні в резиденції губернатора і незабаром він звідти полетів на роботу на вертольоті. "Так це працює. Станьте губернатором, і тоді у вас буде там резиденція", - заявив Крісті на прес-конференції.

В американських ЗМІ зазначається, що на вихідних усі державні парки штату Нью-Джерсі та безкоштовні пляжі не працювали в зв'язку з тим, що місцеві законодавці не вклалися в термін з прийняттям закону про медичне страхування. Нью-Джерсі опинився в списку з дев'яти штатів, які не змогли прийняти бюджет до початку липня.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...